Singoalla cheesecake

Botten
1 pkt digestivekex
1 pkt singoalla (botten på kexen)
50g smör
Cheesecake
3 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
3 äggulor
1,5 dl strösocker
200 g färskost
3 äggvitor
Vaniljfyllning
100 g smör
0,5 dl philadelphiaost
1 msk vaniljsocker
3 dl florsocker
2 dl färdig sylt
4 gelatinblad
Gör såhär:
Botten
Mixa eller smula kexen och rör ihop med det smälta smöret.
Tryck ut i en rund form, med avtagbara kanter. ( ca 20- 22 cm. )
Vaniljsocker
1. Lägg i alla ingredienser i en bunke. Vispa upp eller mixa till en smidig smet.
2. Lägg på fyllningen på kakan.
Hallonkräm
1. Blöt gelatinbladen i 5 min i kallt vatten.
2. Ta fram en kastrull och lägg i hallonsylt.
3. Lägg i gelatinbladen. Låt koka upp. Sila igenom sylten i en sil så kärnorna försvinner.
4. Låt svalna.
Häll på din cheesecake.
Cheesecake
Använd tre skålar. Vispa ihop grädden och vaniljsockret i en. Vispa ihop äggulor, socker och färskost i den andra. Vispa äggvitorna till ett skum i den tredje skålen. Blanda sedan ihop alltihop.