Vit chokladbräck med polkagris

Du behöver:

170g mörk choklad
200g vit choklad
Polkagris
Mandelkrokan

Gör så här:

1. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt eller liknande.

2. Börja att ta fram en stekpanna, rör ihop socker, hackad mandel och vatten. När den fått en gyllen färg lägg då över på bakplåtspapper och låt svalna.
3. Ta sedan fram två kastruller och värm både choklad och vit choklad i två olika skålar över vattenbad.
4. När all chokladsmet är smält häller du först den vita chokladsmeten över bakplåtspappret.
5. Använd en sked och häll över den andra chokladsmeten i ett önskat mönster över den första. Om du vill kan du använda en tandpetare och dra runt i smeten för att skapa olika mönster.
6. 
 Lägg på hackad polkagris och de karmeliserade mandlarna.

7. Ställ plåten i kylskåpet och låt kylas i cirka 45-60 minuter.

8. När chokladen är kall kan du bryta den i bitar och förvara i en låda med lock i kylen.