Bountyrutor

 
Ingredienser: 
 
Botten
4 st ägg
6 dl socker
3 dl vetemjöl
7 msk kakao
2 krm salt
1 tsk vaniljsocker
175 gram smör, smält

Bountyfyllning

En burk sötad kondenserad mjölk 
240 g kokos

Topping

200 g smält mjölkchoklad
0,5 tsk olja/kokosolja

Gör såhär:

Botten:
1. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner de övriga ingredienserna. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna (30 x 20 cm).

2. Grädda kakan 10-12 minuter i 225 graders ugnsvärme.

3. Låt kakan svalna en aning

Bountyfyllning:
1.Blanda kokosen och den kondenserade mjölken och rör om till en jämn fyllning! Bred över fyllningen på botten.

Topping: 
1. Smält chokladen över ett vattenbad/Micro. 
2. Häll chokladen över kakan och täcka hela kakan med chokladen. 
3. Låt stelna i kyl och skär sedan upp i fyrkanter.
 
  (null)