Bountyrutor

Ingredienser:
Botten
4 st ägg
6 dl socker
3 dl vetemjöl
7 msk kakao
2 krm salt
1 tsk vaniljsocker
175 gram smör, smält
6 dl socker
3 dl vetemjöl
7 msk kakao
2 krm salt
1 tsk vaniljsocker
175 gram smör, smält
Bountyfyllning
En burk sötad kondenserad mjölk
240 g kokos
Topping
200 g smält mjölkchoklad
0,5 tsk olja/kokosolja
Gör såhär:
Botten:
1. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner de övriga ingredienserna. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna (30 x 20 cm).2. Grädda kakan 10-12 minuter i 225 graders ugnsvärme.
3. Låt kakan svalna en aning
Bountyfyllning:
1.Blanda kokosen och den kondenserade mjölken och rör om till en jämn fyllning! Bred över fyllningen på botten.
Topping:
1. Smält chokladen över ett vattenbad/Micro.
2. Häll chokladen över kakan och täcka hela kakan med chokladen.
3. Låt stelna i kyl och skär sedan upp i fyrkanter.


