Silviakaka med mangoglasyr

Ingredienser
Kaka - ca 40 rutor
6 ägg
5 1/5 dl strösocker ( 495 gr)
6 dl vetemjöl ( 360 gr)
1 msk bakpulver
3 dl kokande vatten.
Mangoglasyr
300 g smör
3,5 dl socker
2 msk vaniljsocker
3 äggulor
1 citron
Mangopuré (200 g mango + 3 dl florsocker)
ca 2 dl kokosflingor
Gör såhär:
Kaka
1. Vispa ägg och socker fluffigt.
2. Sikta mjölet blandat med bakpulver och vaniljsocker i bunken och tillsist samtidigt det kokande vattnet.
3. Häll smeten i en klädd långpanna. Grädd kakan i mitten av i ugnen i 175 grader, cirka 20-25 minuter eller tills kakan är torr i mitten. En provsticka ska komma ut torr.
Mangoglasyr
1. Smält smöret tillsammans med socker och vaniljsocker i en kastrull.
2. Mixa mangon tillsammans med florsocker och saften från en citron.
3. Ta kastrullen från värmen och rör i resten av ingredienserna förutom kokosen. Vispa kraftigt. (Vill du ha med citrussmak riv då gärna ner citronskalet i smeten)
4. Låt svalna något, men inte stelna. Bred glasyren på kakan och strö ett jämnt lager med kokos över kakan.
5. Färdig att servera!