Midsommarkrans-pavlova

3 äggvitor
1 dl socker
2 dl florsocker
Fyllning
2-3 dl grädde
1 msk vaniljsocker
500 g jordgubbar
Ugn: 100 grader.
Gör såhär
1. Vispa äggvitorna till ett hårt skum.
2. Tillsätt lite sockret i taget och vispa till en blank och fast maräng.
3. Sikta ner florsockret lite i taget, vänd ner tills allt är ordentligt blandat.
4. Häll upp i en spritspåse.
5. Spritsa i valfritt mönster beroende på hur du vill forma din tårta. Jag spritsade som en krans, där jag gjorde 7 olika "skålar" som länkades samman i kanterna.
6. Grädda i 2 timmar i 100 grader. Stäng sen av ugnen och låt dem stå kvar i minst 1 timme till. Det går bra att göra marängen dagen innan och låta den stå kvar i ugnen.
7. Vispa grädde med vaniljsocker. Fyll hålen genom att varva grädde med hackade jordgubbar du kommer inte behöva alla jordgubbar till att fylla hålen så du kan spara till dekoreringen. Dekorera valfritt. Använd gärna jordgubbarna och grädden som blev över. Jag spritsade blommor med grädde och överblivna snuttar från annat bak.
Njut!