Limebounty

Bounty
150 g vit choklad
3 dl kokosflingor
0,5 dl vispgrädde
50 g färskost
2 dl florsocker
1 lime, skal + saft
Garnering
100 g vitchoklad
Gör såhär:
1. Smält chokladen över ett vattenbad.
2. När chokladen smält, blanda ner kokosen.
3. Tillsätt grädden, färskost och limeskal och saften. Använd elvisp för att enkelt och snabbt vispa samman.
4. Tillsätt florsocker lite i stöten. Vispa och tillsätt så mycket tills smeten går ihop och känns formbar, ca 2 dl florsocker. Ställ smeten kallt innan du börjar rulla.
5. Rulla till korvar eller bollar, ställ kallt igen.
6. Smält choklad över vattenbad.
7. Doppa bountyn i chokladen.
8. Lägg på bakplåtspapper och dekorera med att ringla lite vitchoklad över.
9. Låt chokladen stelna sen är dom redo att servera.