Dammsugare i långpanna


8 dl smulor
150 g smör, rumstemperatur
2 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
0,5 dl kakao
1 msk arrak arom
Granering
600 g marsipan
50 g mjölkchoklad
Florsocker
Gör såhär
1. Rör först samman det mjuka smöret och florsocker till en fin smet.
2. Tillsätt vaniljsocker, kakao och arrak arom och vispa poröst i en stor bunke. Vill du ha mer arrak-smak tillsätt någon skvätt extra.
3. Mixa kakorna till smulorna och blanda ner i bunken. Tillsätt lite åt gången, då ser du hur mycket som behövs. Rör tills du känner att smeten känns tjock och stabil. Har du en kladdigare kaka kan mer florsocker behövas.
4. Tryck ut smeten i en långpanna, låt stå kallt en stund. Smeten täcker ca 20x20.
Garnering
1. Kavla ut marsipanen och lägg försiktigt över botten.
2. Pudra florsocker över marsipanen.
3. Smält chokladen och ringla lite över marsipanen.
